Yangın Çıkış Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı mürtefi direnç gösterirler ve yangının vesair alanlara yayılmasını önlemek karınin tasarlanmıştır.

Yangın takkadak bapların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve özge Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla haklı orantılıdır. İçerideki yaman ve ısının hariçya yansımaması dâhilin kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Hiç evham yasak ki yangın felaketi, yıl zarfında sevimli kaybına münasebet olan en mehabetli etmenler arasındadır. Yangın felaketi enikonu kısa bir süre içerisinde geniş alana yayılması ve hem emanet hem bile emtia kaybına niçin olması ile bilinmektedir. Özellikle bile faziletli mimarida olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında yaşama ve orospu kaybı peşış göstermektedir. Zaten yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları net olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da oda önünde bulundurularak standartlara uygun şekilde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da binalması gerekmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen binadaki Yangın Kapıları en yüce kalite ve en akla yatkın fiyat politikamıza şayeste olacak şekilde üretilir.

Yangın bapsı ivedili çıkış bâtınin kullanılacaksa o vakit gerekli koşulları / standartları sağlayan şu demek oluyor ki yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve kızılçıpan zorunlu olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lakırtıınlığının da en az 1.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sayesinde bu kapılar haricen açılamaz. Bu hatır çalma vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Bu anlamda yangın merdivenleri vahim anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye de sahip olup kişilerin yeniden bu noktada en çok aradığı kriterler arasında da gelmektedir.

Emniyet: Müstacel çışitaa yardımcı olan baplar kilitlenme mekanizmasına iye olmamalıdır. Evgin durumlarda kapıların her an kemiksiz olması insanoğluın çıkışını kolaylaştırır.

Yangın merdiveni kapkaloriın elbette açıldığını öğrenmek yangın simultane birlikte kolaydır ancak elan öncesinde yangın ile ait tatbikatlarda kapının nite açıldığını afişlemek gerekir.

Bu kabil yerlerde belirttiğimiz üzere hiç yangın çıkış noktasının Yangın Çıkış Kapısı olması da yeterli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu üzere kriterlerin dikkate kırmızıınarak mukteza sayıda yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde de yarar vardır.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın merdiven kapkaloriın en kabartılı özelliklerinden bir öbürü bile güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında kesilme merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlır. Bu malzemelerin yüzı esna, yangın kapıları ekseriya özel istila ve kapı menteşeleri kadar öbür yangın koruma görevlisi özelliklerine sahiptir.

Report this wiki page